تولید از بازیافت ( روش تهیه انواع شانه تخم مرغ ، شانه های میوه ، سینی های سلولزی زیر شیرینگ و …. )
آشنایی با فرآیند تولید و خطوط تولید انواع محصولات مقوایی شرکت رادیان پارس
به منظور تهیه خمیر اولیه محصولات متنوع کاغذی از جمله مقوا ، کارتن ، کاغذهای بهداشتی ، کاغذهای چاپ و تحریر ، کاغذهای لاینر ، کتاب ، دفتر و… از کاغذهای باطله طی فرآیند بازیافت وجود دارد.
از خمیرسازی اولیه در دستگاه پالپر، تمیزکردن یک مرحلهای خمیر کاغذ, پالایشکرده خمیر و دستهبندی ذرات خمیر. در این روند مراحل شستشوی خمیر و جوهرزدایی در نظر گرفته نشده است چون بندرت در صنعت کشور دیده میشود. خرده کاغذها به همراه آب بدرون دستگاه پالپر (Pulper) به نسبت ریخته میشوند مخلوط به مدت مشخص (بسته به نوع و درصد ترکیب کاغذها) همزده میشود.
.
.
فرآیندهای تولیدی دیده شده در صنعت کشور عموماً مشابه صنعت خارجی می باشد که شامل یک قاب مکشی (suction) و یک قالب پرسی می باشد .قالب مکشی از چند قسمت فریم اصلی, قسمت لمل برنجی یا آلومینیومی منفذدار, و قسمت توری فلزی ( استیل ) که بروی لملها مینشیند قالب پرسی یک تکه بوده و قالب قرینه قالب مکشی می باشد این قالب یک تکه, برنجی و منفذدار میباشد. (تعداد قالب دستگاه بسته به میزان ظرفیت درخواستی تعیین میشوند ) قالب های پرسی به صورت ردیفها روی سینی برنجی نصب میشوند. پس از ورود قالبهای مکشی بطور اتوماتیک بلافاصله مکش صورت گرفته و یک لایه خمیر روی توری میچسبد سپس قالب مکشی از حوضچه بیرون آمده و در هنگامی که قالب مکشی در بالای چرخ محور مکشی قرار گرفت قالب پرسی روی آن قرار میگیرد تا ضمن آبگیری بیشتر خمیر آن را فشرده نماید تا از استحکام بیشتری برخوردار شود در همین لحظه بطور اتوماتیک دو عمل صورت میگیرد اول مکش خمیر توسط قالب پرسی و دوم فشار باد در پشت خمیر در قالب مکشی که منجر به انتقال خمیر از قالب مکشی به قالب پرسی میشود. سپس قالب مکشی که اینک خالی از خمیر شده, در اثر حرکت دورانی یا خطی محور مکشی به حرکت خود ادامه داده و دوباره به درون حوضچه خمیر فرستاده میشود.
.
قالب پرسی به همراه خمیر روی محور پرسی حرکتکرده و سپس در نقطه ای خاص خمیر را به شکل قالب میباشد در اثر فشار باد بروی سینیهای فلزی مخصوص رها میکند. این سینیها به همراه خمیر قالبی مرطوب روی زنجیر حرکت کرده و وارد تونل هوای گرم با دمای 120 الی 150 میشود. این سینیها روی زنجیر نقاله چندین بار ( بار بسته به نوع طراحی) در طول تونل هوای گرم حرکت رفت و برگشتی انجام میدهد این امر باعث می شود هر خمیر قالبی به طور تقریب 15 دقیقه در معرض هوای گرم تونل خشککن قرار میگیرد (زمان فوق بسته به سرعت ماشین میباشد) سپس قالب سلولزی خشکشده (شانه تخم مرغ, شانه سیب ، کفی لبنیات و یا هر نوع قالب دیگر) از تونل خارج گشته و در مقدار معینی بستهبندی میشود. عمل مکش به وسیله یک وکیوم پمپ فشار مکش لازم را جهت قالبهای مکش تامین میکند و فشار باد لازم توسط کمپرسور تامین میشود. حرارت تونل خشککن توسط مشعلهای گازی و فنها و بلوئر های الکتریکی تامین میشود.
.
.
سیستم های کنترل این دستگاه ها کاملا به صورت اتوماتیک می باشد و فقط مراحل ریختن مواد اولیه و همچنین جمع آوری محصول به صورت دستی می باشد.
تعداد نفرات مورد استفاده در این خطوط برای هر شیفت ( 12 ساعته ) 2 الی 3 نفر می باشد.
تعداد نفرات برای خطوط اتوماتیک و نیمه اتوماتیک یکسان می باشد و فقط ظرفیت تولیدی خط ها با هم متفاوت است.
قسمت های خشک کن این ماشین آلات به دو صورت خطی و یا طبقاتی ( مطابق با نیاز مشتری ، ظرفیت و همچنین موقعیت آب و هوایی و محدودیت مکان نصب ) تعیین میشود.
.
.
اطلاعات کامل و تکمیلی و سوالات رایج :
ظرفیت خطوط تولیدی گروه صنعتی رادیان پارس از ساعتی از 1000 الی 1500 عدد در ساعت برای خطوط اتوماتیک و ساعتی از 400 الی 800 عدد برای خطوط نیمه اتوماتیک شانه تخم مرغ ، شانه میوه ، سینی های سلولزی زیر شیرینگ لبنیات یا سایر ظروف مقوایی می باشد.
.
استفاده از تکنولوژی نوین جدید خارجی در ساخت این ماشین آلات ، خطوط تولیدی این شرکت را نسبت به سایر خطوط موجود از نظر بالا بودن راندمان ، استفاده از بهترین متریال ها در ساخت خطوط ، قابل دمونتاژ و جابجایی آسان ، استفاده نکردن از دیواره های آجری یا توری های آهنی در ساخت خشک کن که باعث پایین آوردن راندمان ، عمر کوتاه دستگاه و پایین بودن راندمان تولید که به جای آنها از دیواره های گالوانیزه چند جداره و سینی های گالوانیزه درجه یک استفاده می شود ، مصرف بسیار کم سیستم و خدمات پس از فروش و آموزش ها و مشاوره های قبل و بعد از راه اندازی ،متمایز کرده است.
.
سوالات متداول :
.
مقدار فضای اجرای این خطوط اتوماتیک ، یک سوله سربسته حداقل حدود 400 متر و برای خطوط نیمه اتوماتیک حدود 250 متر ( مقدار فضای دپوی مواد نیز در نظر گرفته شده ) و یا بالاتر می باشد. طول فضای موجود برای خطوط تولید اتوماتیک می بایست حداقل 38 متر و عرض سالن از 8 متر کمتر نباشد.
.
برق سه فاز تقریبا 100 آمپر و همچنین خط گاز 2 و یا یک چهارم پوند و انشعاب معمولی آب یا آب چاه نیز برای راه اندازی این خطوط مورد نیاز می باشد.
.
برگشت سرمایه خطوط تولیدی این شرکت طی برآوردهای تخصصی انجام شده بر روی هر عدد محصول تولیدی ، قیمت مواد اولیه و سایر هزینه های تولید میانگین کمتر از 12 ماه می باشد و سود دهی اینکار حداقل 50 درصد می باشد.
.
شرکت رادیان پارس اولین و بزرگترین سازنده خطوط تولید شانه تخم مرغ و ظروف مقوایی دارای استانداردهای ایزو در ایران می باشد.
برای دیدن محصولات تولیدی به قسمت ” گالری ” مراجعه فرمایید.
در صورت استعلام قیمت خطوط تولیدی این شرکت لطفا با شماره های ارائه شده در قسمت ” تماس با مـا ” استفاده نمائید.
-
مراقب برخی افراد سودجو که از تصاویر و محتوا های خطوط تولید این شرکت برای تبلیغات کار خود و کلاهبرداری استفاده می کنند باشید.